Windscreen terras

Gezocht op ‘windscreen terras‘? Zoek dan niet langer, want wij hebben windscreens voor ieder terras. In onze eigen fabriek maken we al jarenlang de mooiste windscreens voor particulieren en ondernemers. Maatwerk? Dat is standaard. Net als een razendsnelle levering en vooraf een helder advies. Welke windscreen kies jij voor jullie terras? Een selectie van de mogelijkheden vind je op deze website.

Verplaatsbare windscreens

Zoals gezegd: we maken de windscreens vaak helemaal op maat voor je terras. Heb je een restaurant, café of hotel en moeten de windschermen je gasten beschermen? Voor de horeca hebben wij talloze professionele terrasschermen. Het zijn schermen die zorgen voor meer terrasplezier, meer comfort en een betere uitstraling. Ook makkelijk verplaatsbare schermen hebben wij volop!

Scherm in iedere prijscategorie

Natuurlijk is de prijs ook van belang bij het uitkiezen van een nieuw windscreen. We hebben meerdere uitstekende windscreens, in diverse prijscategorieën. Meer informatie over een bepaald terrasproduct? Behoefte aan deskundig advies? Neem dan via het contactformulier, e-mail of telefoon contact op. Xterior is het adres voor een gezellig, aantrekkelijk en aangenaam terras!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10