Windschermen glas

Windschermen glas duur? Een windscherm van glas kost vaak een boel geld. Dat komt, omdat de weg van fabriek naar koper vaak lang is. De groothandel, tussenhandelaren, de winkeleigenaar, iedereen wil een graantje meepikken. Waarom zou je te veel betalen voor een windscherm van glas? Glazen windschermen zijn ook bij ons te koop, wij fabriceren de kwaliteitsschermen in onze eigen fabriek in Nederland.

Duurzaam windscherm

Behalve dat de zelf geproduceerde windschermen voordelig zijn, doen we geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit. Sterker nog: kwaliteit is het speerpunt van ons beleid. Zo zijn onze windschermen zeer eenvoudig in gebruik, gemaakt van duurzame materialen en zien ze er oogverblindend uit. Ten slotte vinden we klanttevredenheid cruciaal.

Assortiment terrasproducten

Het ideale windscherm van glas vormt één geheel met de rest van het etablissement. Wij zorgen dat de kleur, het ontwerp en de vorm perfect passen bij jouw zaak. Meer weten over ons assortiment terrasproducten? Veel informatie staat online, maar natuurlijk kun je ook altijd even bellen of e-mailen. Ook jouw terras maken we graag comfortabeler, mooier en aantrekkelijker!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10