Verrijdbare windschermen

De voordelen van verrijdbare windschermen? Het grote pluspunt van een verrijdbaar windscherm is de flexibiliteit. Blaast de wind van een bepaalde kant? Je rijdt het windscherm direct naar de juiste plek. Daarnaast zijn de verrijdbare windschermen tegenwoordig even stabiel als de onverrijdbare exemplaren. En wist je dat een verrijdbaar windscherm niet duurder is? Dat maakt de keus wel heel makkelijk.

Aansprekend model

Er zijn mensen die zich zorgen maken om de uitstraling. Zij vragen zich af of de verplaatsbare windschermen wel net zo stijlvol en exclusief ogen. Natuurlijk kunnen we daar van alles over zeggen, maar dat doen we niet. Oordeel liever zelf en bekijk onze verrijdbare modellen online of in de showroom. Natuurlijk wil je een windscherm dat je doelgroep aanspreekt.

Prettig op terras

Een vrolijke kabouter als opdruk is gepast bij een pannenkoekenhuis, maar minder geslaagd als opdruk bij een sterrenrestaurant. Wat voor horecazaak je ook hebt, wij zorgen dat je gasten zich prettig voelen op je terras. Wist je dat we nog veel meer moois hebben om de buitenruimte te verfraaien? Kijk, vergelijk en kies je favoriete terrasproducten op deze site!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10