Terras zonnescherm

Een terras zonnescherm nodig? Een zonnescherm terras moet in de eerste plaats functioneel zijn. Je wilt dat de zonneschermen het terras ook bij felle zon en hoge temperaturen goed beschermen. Ieder terras zonnescherm van Xterior is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Onze vakspecialisten produceren alle zonneschermen voor het terras in onze eigen fabriek.

Maatwerk zonneschermen terras

Dankzij ons vakmanschap, en het gebruik van eersteklas materialen, is kwaliteit gegarandeerd. Naast kwaliteit, ben je ook op zoek naar een zonnescherm dat bij je terras past. Welke sfeer wil je met je terras oproepen? Alles kan, niets is te gek. Als we het niet in ons assortiment hebben, dan maken we het voor je op maat. In onze Nederlandse fabriek werken ervaren vakspecialisten die ieder project aankunnen.

Terrassfeer

Zonneschermen moeten daarnaast niet te veel ruimte innemen. Heb je onze nieuwste modellen bekeken? Die nemen nauwelijks plek in, bieden optimale bescherming en leveren ook nog eens een positieve bijdrage aan de sfeer op je terras. Kortom: het ideale zonnescherm bestaat en Xterior levert het je graag. Heb je vragen, wensen of suggesties? Dat kan altijd. Neem contact op, onze ervaren terrasspecialisten staan voor je klaar!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10