Horeca zonnescherm

Een goed horeca zonnescherm is belangrijk. Zon kan gasten naar je terras lokken, maar een te felle zonneschijn jaagt ze juist weg. Wij maken zonneschermen voor de horeca die functioneel, mooi en betaalbaar zijn. Een zonnescherm voor de horeca moet geschikt zijn voor intensief gebruik. Bij Xterior begrijpen we dat en daarom zijn onze horeca zonneschermen heel eenvoudig in gebruik en kennen ze een extreem lange levensduur.

Persoonlijk advies

Op zoek naar een eigentijds zonnescherm voor de horeca? Op deze website kun je inspiratie opdoen. Van de diverse zonneschermen voor de horeca zie je praktijkvoorbeelden. Klassiek of ultramodern? Zakelijk of toch liever romantisch? De mogelijkheden zijn eindeloos en alle realiseren we in onze eigen fabriek. Natuurlijk kunnen we je ook een persoonlijk advies op maat geven.

Aangenaam terras

Naast een breed assortiment zonneschermen, hebben we nog veel meer om je terras een boost te geven. Wil je ook in de winter een aangenaam terras? Een terras dat de juiste sfeer oproept? Het is allemaal mogelijk met onze kwaliteitsproducten. Neem contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom. We laten jullie graag alle terrasmogelijkheden zelf ervaren.

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10