Horeca windschermen

Xterior is specialist op het gebied van horeca windschermen. Maatwerk is cruciaal voor een horeca windscherm. Je wilt je onderscheiden en zeker geen 13 in een dozijn exemplaar. Naast onderscheidend, is een goed horeca windscherm er ook voor om de gasten te beschermen. Ook als het hard waait. Onze horeca windschermen zijn gemaakt van superieure kwaliteit die tegen een windvlaag bestand zijn!

Verbeteren kwaliteit

Dat zijn geen reclameteksten, onze vakspecialisten in onze fabrieken werken dag in dag uit aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers en we passen onze windschermen graag aan als je specifieke wensen hebt. Wil je een windscherm dat van mijlenver opvalt? Of toch liever een exemplaar dat juist helemaal wegvalt in de omgeving? Vertel het ons, want alles is mogelijk!

Terrasspecialist

Als terrasspecialist hebben we nog meer producten om je buitenruimte mooier, veiliger en aangenamer te maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Op onze website hebben we alle windschermen verzameld, maar je bent ook van harte welkom in de showroom. Maak een afspraak, dan nemen we de tijd voor je om je de mogelijkheden te laten ervaren. Nog heel veel terrasplezier gewenst!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10