Glazen windscherm

Behoefte aan een glazen windscherm? Glazen windschermen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse en Belgische landschap. Onze glazen windschermen zijn opvallend onopvallend. Gasten zitten dankzij onze windschermen ieder seizoen comfortabel op hun terras. Het glas zorgt voor een weidse sfeer en maakt de horecazaak beter zichtbaar voor buiten.

Beter toeven op je terras

Natuurlijk is een glazen windscherm ook een uitkomst voor particulieren. Wij maken terrassen mooier. Of je nu een ijssalon, restaurant of gewoon een woning hebt, wij zorgen dat het beter toeven is op je terras. Welk windscherm spreekt je het meeste aan? Op de website zie je tal van recente voorbeelden. Natuurlijk hebben we ook de expertise om je goed te adviseren.

Scherpe prijzen

Wist je dat alle windschermen uit onze eigen fabriek afkomstig zijn? Dat betekent snelle levertijden, scherpe prijzen en standaard maatwerk. Kortom: kies Xterior voor de beste glazen windschermen, tegen de laagste prijzen. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Neem contact op. Onze ervaren medewerkers nemen graag de tijd voor je. Veel terrasplezier gewenst!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10