Aluminium windscherm

Kies je voor een aluminium windscherm? Een windscherm van aluminium is een goede keus. Een aluminium windscherm gaat zeer lang mee, is stabiel en beschermt het terras tegen ongewenste wind. Xterior is terrasspecialist. Vanzelfsprekend kun je bij ons een goed windscherm van aluminium aanschaffen. Niet alleen de materiaalsoort is belangrijk bij het maken van je keuze.

Design op maat

Wil je voor je aanschaf eerst deskundig advies? Dat raden we absoluut aan. Ieder terras is anders, daarom is het verstandig om vooraf goed te kijken welk aluminium windscherm bij je past. En wat te denken van het design? Het oog wil ook wat en onze ontwerper houden graag rekening met al je wensen. We hebben talloze windschermen gefabriceerd voor zeer diverse opdrachtgevers.

Contact opnemen

Heeft je terras een bijzondere afmeting? Wil je dat de windschermen wegvallen in de omgeving? Geen enkel probleem. Wij hebben slimme, betaalbare en innovatieve oplossingen voor ieder terras. Meer weten over onze producten? Veel informatie staat online, maar natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen. Xterior kan ook jouw terras windvrij, mooi en aangenaam maken!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10